Loading Future Keynotespeaker Gerd Leonhard

wird geladen.....

Auf Holländisch: Mens-Maschine (via HR.Square)

HR.Square (België), September 2016, een bijdrage van Hilde Vereecken. „In een wereld die gedomineerd wordt door technologie en data blijft de mens de spilfiguur. Meer zelfs, voor HR ziet de toekomst er rooskleuriger uit dan algemeen aangenomen, zo verkondigt futurist Gerd Leonhard. Naarmate computers almaar sneller kunnen rekenen, worden ‘menselijke’ eigenschappen als creativiteit, waarden en emotionele intelligentie steeds belangrijker.
0101hrs162september2016nllrHoewel alles wat geautomatiseerd en gerobotiseerd kán worden, zál worden overgenomen door machines, technologie en artificiële intelligentie, zal de mens zelf het verschil blijven maken. ‚HR wordt dus niet overbodig. Meer zelfs, HR staat midden in het centrum van de veranderingen. HR wordt steeds belangrijker en machtiger. Hoe meer en sneller de technologische ontwikkelingen zich doorzetten, hoe belangrijk het is om competente medewerkers te hebben. Ook al zullen de meeste bedrijven het met minder personeel doen‘, poneert futurist Gerd Leonhard.“
Klik hier om verder te gaan (PDF)
Gerd Leonhard’s nieuwste boek „Technology vs. Humanity“ » website

321

Views


Tags

Datenschutz

Durch die Nutzung dieser Website erklären Sie sich mit der Speicherung von Cookies in Übereinstimmung mit unseren Bedingungen und Richtlinien einverstanden.

EXPLORE DIGITAL CONFERENCING

OVERCOME THE CHALLENGE OF COVID-19

Futurist Gerd Leonhard and TheFuturesAgency now offers 100% online solutions for your event or conference.